Grattis Lilla K...!

2012-07-09, 20:28:27 / Kategori:

Världens bästa Katrina fyller fem år idag den 9:e juli! En riktigt fin och varm sommardag har det varit. Lite extra torkad kyckling och goda baconben har det firats med nu på kvällen. Scilla har såklart också varit med på kalaset! Katrinas dag idag...!


Nedräkning...

2012-07-09, 14:12:35 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Snart är det semester! Sommarväder idag ger hopp om fortsatt fint sommarväder. Två fästingar plockade jag på Katrina igår. På stället där en av dem satt såg det lite oroväckande rött ut så det får bli bevakning på detta. Nu har jag varit och köpt frontline fästingmedel. Nu får det bli detta på båda två tjejerna fastän jag inte är så förtjust i dessa gifter. Men alternativet med fästingburna sjukdomar är faktiskt värre. Fyra pipetter i en kartong räcker ju i drygt två månader. Vi klarar resten av sommaren. 321 pix...Det är dyrt med nervgift!
Det är varmt för de fyrbenta sådana här dagar. Vi var i hagen i går kväll ganska sent. Inte ens då hade de riktig ork till att springa så mycket. De fick vara lösa i alla fall och gå där och leta lite godis i gräset. Några språng gjordes det och de blev alldeles svettiga. Särskilt Scilla blir alldeles blöt på ryggen efter en stunds race.
Jag har köpt tre nya böcker skrivna av husgurun Anders Hallgren. En uppslagsbok om hundar en om klickerträning och sen den senaste utkomna; Rädda, arga och stressade hundar. Läser den senare just nu. Riktigt bra! "Alla" borde kika i den! Katrina har ju bekymmer med vissa hundmöten. Hon jagar upp sig bara hon ser vissa. Har tänkt att ta itu med detta med hjälp av klicker nu på semestern. Så nu ska jag "klicka in" båda två till helgen. Tror mycket på detta så det ska bli spännande. Scilla har ju sina "issues" men hon bryr sig oftast inte om hundmöten även om hon ibland är i kören. Katter som springer och dräller utomhus däremot...Här är de båda överens. Det går en röd katt här i närheten och den tycker de är väldigt retfull!
Denna veckan ska vi fira Katrinas 5-årsdag och dessutom hennes årsdag för ankomt till Sverige för nu två år sedan. Återkommer om detta såklart! Roade mig med att titta tillbaka i bloggen lite. Det har hänt en del på de här två åren...Återkommer snart här igen! Lite inlägg på bloggen är det tänkt att bli framöver nu när vi ska ha många lediga dagar!
 
Läser nu - Hallgrens senaste...!