Kallt...!

2013-09-26, 06:16:13 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Nu börjar kyligare vindar dra in över oss...morgonpromenaden är riktigt kall och det gillas inte. Ännu känns det inte så kallt att det ör befogat med täcke. Men snart så! :)
Det är även lite kallare inomhus nu då värmen här inte har satts på än. Det är då större chans att jag har sällskap i sängen hela natten av någon...;)

Skönt i mattes hörna...



Söndag morgon...!

2013-09-22, 09:39:15 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Vi tog bilen till Vämöparken idag för att inspektera hur långt de har hunnit med nya lekhagen. Det är nu bara nät som fattas. Den blir jättefin!!! 
Tjejerna fick vara lösa i fårhagen en stund och rusade runt därinne ett par varv i full fart. Mest fart blev det när en man med två stora hundar passerade. Då måste världens snabbaste göra sig lite märkvärdiga och visa vad de kan. Det blev ingen springbild för jag råkade trycka igång filmkameran en mycket kort stund...
Nu är tjejerna kammade och Scilla har fått tolv klor klippta. (Jag får vara nöjd med det...) De har fått frukost precis och just nu är det knäpptyst från deras hörnor här hemma. Nöjda kan jag tro! 
Nu är det dags för mattes frukost ;)

Efter springet...




Söndagspromenad till vallokalen...!

2013-09-15, 14:32:49 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Idag har Scilla och Katrina varit med mig och mormor till vallokalen. Vi har nu röstat i kyrkovalet. Det var mycket folk i rörelse vid vallokalen som kommenterade att tjejerna är så fina. Idag hade de också de fina nya halsbanden.  "De ska vi inte springa runt i till vardags" tyckte mormor. Fast jag tycker nog att de kan passa vilken dag som :)

Idag har vi röstat...!



Vilodag...!

2013-09-15, 14:26:30 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Somliga tar vilodagen på fullt allvar...;)
Själv tar jag också igen mig men har fullt upp här hemma med aktiviteter som jag håller på med. Jag skulle vilja ha tvåsöndagar  på rad...

Lilla K har söndagsvila...!



Mattes lilla...

2013-09-14, 11:22:52 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Scilla är min lilla kelgris. Helst alltid närmast eller i närheten. På promenaden, i TV-soffan och på natten. Tryggast så tycker den lilla vita Scillan.

Mattes lilla...



Munkorg...

2013-09-13, 21:10:54 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Efter bitskadan som Scilla fick då tjejerna sprang fort bredvid varandra så vågar jag inte chansa. Det blir munkorg på Katrina hädanefter vid lösspring. Ska skaffa en till Scilla också. Katrina undrar; Ska det va såhär nu...?

Med munkorg...



Försöka duger...!

2013-09-11, 23:30:56 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Härom dagen när jag kom hem lite sent så var tjejerna redan hemma. De lade sig snabbt på led vid matskålarna och talade tydligt om att de ville ha mat. Såg väldigt utsvultet ut dessutom...Blev lite tveksam och ringde mormor. Jo då, de hade visst fått sin kvällsmat! Så den gubben gick inte. Men frågan är fri och det är lätt att glömma att man har ätit ;)

Hungriga...!



Länge sen...!

2013-09-10, 19:33:55 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Fick en liten kick där bak för en stund sedan...
Det har varit dåligt med bloggeriet här. Jag vet...Inspiration och tid tryter ibland. Det har varit fullt upp här och sommaren har passerat. Vi är friska och pigga även om det har varit lite av varje som har krävt veterinärbesök. Sitter just nu med lite papper som ska postas till försäkringsbolaget efter senaste vändan med Scilla. Hon blev näpsad av lilla K för några veckor sedan. 8 stygn på halsen! Nu är stygnen borta och kvar är ett ärr och en faktura till jordbruksverket...! Det finns anledning att ha munkorg på damerna när de springer fort. Det är lätt hänt när de blir lite uppjagade att det blir en skada. 
För övrigt gör jag ingen resumé av läget här. Det får bli som det blir och vill du hänga med här så är det kul! Det finns alltid lite att berätta om mitt matteliv ;)

Världens bästa tjejer...!