Lediga dagar...!

2012-01-08, 14:35:08 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Så gott med några lediga dagar! Idag är det "vanlig" söndag och dags att snart börja komma i vanliga rutiner igen. Riktigt vanliga blir de ju förstås inte så länge som mormor hoppar runt med kryckor. Fast så långt ser det lovande ut. Det ska säkert gå bra för henne att komma i vanligt slag i. Hon vill så gärna komma ut igen tillsammans med  och Katrina.
Mina fyrbenta tjejer tycker att det är så mysigt när vi är hemma tillsammans. Hur vet man det då...? Det märks! Flockdjur vill ha sin flock samlad Då är det harmoni i lägret.
Scilla har en liten vårta på ryggen som har utvecklats från en liten något upphöjd fläck till en liten hård ärta på bara sex veckor ungefär. Jag är lite orolig över den där och vill helst få bort den. Vi får se hur veterinären tycker om detta.
Det har blivit mycket lösspring nu på sistone och detta bidrar självklart till muskelutvecklingen. Scilla är nu, efter 8 månader i Sverige, muskulös ochh stark som bara den. Detta har jag berättat innan. Har inte vägt henne på länge så det ska bli spännande att ställa henne på vågen hos veterinären när vi åker dit. De ska ha sprutor först till våren men jag får nog ta en tur innan dess för att be dem titta på den lilla ärtan på ryggen.
Det är också alltid skaderisk att tänka på när de far fram sådär i full fart i hagen. Det är tufft därute...Alltid blir det någon liten rispa när de far fram. Idag har vi tagit en långpromenad och en tur till hagen för att skaka loss lite igen. Scilla fick något i framtassen som orsakade att det började blöda. Verkar som att någo pinne eller sticka har har rispat upp mellan tårna. De var smutsiga som bara den här så nu har de duschat båda två. Ingen favorit precis det  där med dusch men de accepterar. Mätta, rena och trötta ligger de nu här och vilar ut. Tassen är ren och har slutat att blöda. Ska kolla till den lite sen även om Scilla helst inte vill bli besiktigad... Nu väntar en skön söndageftermiddag och kväll. Nu ska jag sätta på en kopp kaffe. Alla är nöjda...
 .
Full fart...!


Här kommer den lilla vita...!


Lilla K in i bild...!


Så roligt tillsammans...!




Maria Segedi

Vad underbart! William är oxå jättefin efter snart 5 månader här och han har gått upp säkert 2-2,5 kg uppskattar jag! Ska se på vågen på Arkens zoo nästa gång och samtidigt bilträna dem lite. Nu när han bott in sig här ska vi miljöträna mera. Åka bil och spårvagn och gå i slottskogen, åka färja till öarna osv =) Även gå i centrum en dag.



2012-01-10, 15:02:43 URL: http://theycallmemad.wordpress.com



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?