Semester...

2013-06-30, 10:45:56 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Vi har lediga dagar jag ock tjejerna. Det blir inte mycket gjort här då det är varmt även för fyrbenta med kort päls. Man skulle kunna tänka sig att de inte är så värmekänsliga. De som är så frusna den kalla tiden. Det är de. Värmekänsliga alltså. Det blir mindre spring och promenader tidigt och sent de varmaste dagarna.
Scilla har just nu en uvi och vi inväntar ett odlingssvar så att hon kan få rätt antibiotika. Förra gången, ungefär denna tiden i fjol, fick hon först en sort men efter svar på odling fick vi byta till annan medicin. Onödigt att utsätta kroppen för det där bytet. Dyrt blir det också...Hon har ingen feber och är hyfsat pigg. Har gett henne lite smärtstillande och tranbärskapslar i väntan på rätt kur som ska ta bort de bakterier hon nu har drabbats av.
Idag är det regn och rusk i Kallekrona. Vi tänder ljus och myser inne.

Mys ❤


Grönt gräs...!

2013-06-02, 20:35:51 / Kategori: Hemma

Så grönt det är! Flera skurar gör väl att det blir extra grönt och fint. Tjejerna gillar att ligga i gräset. Katrina blev biten av en massa knott i vecka när hon låg och vilade i hagen. Stora röda märken över hela magen fick hon stackarn. Annars är tassen helt återställd nu. Syns inget alls av skadan. Så himla skönt att det där gick bra.
De tycker såklart att det är varmt nu här. Det är inte den där farten på dem direkt.
Lite spring blev det idag fast med betoning på lite. Det är mycket skönare att ligga i gräset!

Grönt och skönt...!