(Nästan) alltid först...!

2012-06-08, 08:57:27 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Katrina är snabbfotad och Scilla kämpar för att hinna med. Nästan alltid är Katrina snabbare och om hon inte är det så blir hon sur. Hmmm...
Hemma på vår loftgång tar Scilla revansch och är oftast först till vår dörr. Det är viktigt för henne! Anledningen till att hon är först här är att lilla K inte bryr sig. Men vad gör det! Scilla är nöjd med att någon gång få känna segerns sötma! Och om man är först in efter sista kvällsrundan så har man också goda chanser att hinna först in i mattes säng! De är så himla fina mina Greys!

Ha, ha! Jag är först...!


Kämpar i bakvattnet...!


Scilla provar med att flyga ikapp...!

Lilleman Amos...!

2012-06-05, 06:40:37 / Kategori: Mattes andra älsklingar

Min älskade fina, fina Lilleman Amos!


Bell - fönstertittaren...

2012-06-05, 06:36:18 / Kategori: Mattes andra älsklingar

En underbar liten Grandistjej på spaning i fönstret! Pallen passar precis!


Dagar i Gävle...

2012-06-05, 06:32:26 / Kategori: Mattes andra älsklingar

Flickorna är hemma med mormor och jag har varit i Gävle några dagar för att vara tillsammans med Joel, Emelie, Bell och så Lilleman Amos förstås. Amos blev överlycklig när jag, gamla matte, kom och han har sovit i min säng varje natt här. Han är så gullig den lille pojken. Det har regnat i flera dagar så det har inte blivit så mycket promenader förrän igår då det var hyfsat uppehåll. Det har varit inomhusmys istället för nästan hela slanten. Gott att få krama om alla! Idag vänder jag näsan söderut och åker hem till mina små näbb igen! De möter upp med mormor på stationen! Undrar jag om de blir glada när jag kommer?

Lilleman med smultronet...


Bell så snäll...


Scilla...

2012-06-05, 06:18:57 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Min lilla vita skatt som nu har tillhört familjen i ett helt år!