Glad påsk...!

2013-03-29, 18:47:56 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Glad påsk önskar vi alla två- och fyrbenta!
Våren har inte givit sig till känna ännu. Aldrig har väl vintern dröjt sig kvar så länge. När hoppet om vår sviktar så tänker jag att vi får gå och huttra i leopardtäcken och dunjacka för alltid. Men det brukar ju vända så vi ska väl tro att; det kommer, det kommer en vår...!

Glad Påsk!


Soliga söndag...

2013-03-17, 17:15:37 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Det ska bli snöstorm på tisdag spås det :( Det är väl i så fall det sista som ska ner...Vi har gått en riktig långpromenad idag och varit i hagen en sväng. En lite kall men härligt solig söndag i mars.

Hej hopp...!


St Patrick's day...!

2013-03-17, 17:11:31 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Idag är det St Patrick's day och den firas stort på Irland. Tjejerna firar hela dagen genom att ha på sig sina halsband i de irländska färgerna och klöverblad. Det är vårt sätt att visa på tjejernas irländska band och rikta en tacksam tanke till alla fina människor på Irland som kämpar för alla dessa utsatta
hundar. Samtidigt kan jag påpeka att Irland inte har några smittor som gör att det skulle finnas tveksamheter till att överföra hundar därifrån. Du kan läsa mer på NeverNeverlands hemsida www.neverneverland.se
För övrigt tycker jag att delar av denna debatt, som de senaste veckorna har pågått i media, andas en slags främlingsfientlighet. Livet har berikats sedan mina prinsessor kom hit och det är ömsesidigt både för mig och dem.

Irländska färger...


Nyduschade...!

2013-03-16, 14:28:08 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Nu ligger båda långnosarna här och vilar efter promenad, dusch och sen lite mat i magen. De har tokhärjat här efter duschen båda två för att torka till och i lite glädjefnatt. Det var faktiskt Katrina som var mest i behov av dusch. Vattnet var riktigt smutsigt efter schamponering där. Det är nog för att Scilla är vit och därför blir lite mer utsatt för att bli lite hjälpligt avspolad då och då. Katrina är den som helst slipper duscha också. Hon hjälper inte till alls. Scilla står still i duschkabinen och lyfter på en tass i sänder utan att jag behöver säga nånting egentligen. Scilla är den mest följsamma över huvud taget. Katrina tror att hon får göra som hon vill. Ha, ha! Frågan är om det inte är så också...?


Ny kompis...!

2013-03-03, 18:44:02 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Idag har det varit en "bubbel i magen dag" för Scilla. Ingen mat eller ens minsta godisbit slinker ner då. Jag bekymrar mig inte längre för att hon inte vill äta. Hon kan bara inte äta när det bubblar i magen. Strålande väder har vi haft hela dagen. Så välkommet med sol och lite förkänning om våren. Vi har promenerat på Rosenholm tidigare idag och nyss kom vi hem från en tur till fårhagen. Det blev en extra trevlig stund i hagen då vi träffade en riktigt mysig kille där. Tjejerna blev riktigt upplivade av att busa runt med Shameus. Så himla kul när det funkar i kontakten. Shameus matte hade godis i fickan och till och med Scilla åt när hon blev bjuden. När vi kom hem åt hon rejält och renslickade skålen efter sig. Så nagen är OK igen. Nu är de helt slut här. Tror jag det! Det tar på krafterna med bus och frisk luft.

Ny lurvig lekkamrat...!


Fri dag...!

2013-03-01, 19:44:47 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Idag har tjejerna inte varit på mormors dagis då jag har haft en ledig dag. Första mars och sol med hopp om vår! Vi tog en extra lång morgonpromenad och senare har vi varit i hagen för lite lösspring utan täcken. Härligt!
Nu är frysen full av Nordics korvar då vi har varit och hämtat en låda idag. Tjejerna sover här bredvid i varsitt soffhörn. De verkar nöjda med dagen. Själv är jag nöjd då det har varit en bra dag på många sätt. Vi har haft det mysigt tjejerna och jag så här första dagen på vårmånaden mars!

Utan täcken...