Kudde...

2010-12-19, 17:29:17 / Kategori: Vardagar med Katrina
Lilla K vill helst ha kudde. Hon är minsann mästare i bekvämlighet den lilla irländskan. Hon har kuddar i alla soffhörn, i sängen och nu har hon fått kudde i kojan också. Igår kväll låg hon "avigt" på schäslongen. Hon pep till, hoppade ner och hoppade upp igen på andra hållet. Sen snurrade hon ihop sig på kudden och somnade. Hon sov sedan sött där ända till morgonen.
Jag har en stor korg med lock och handtag. Den har tillsammans med en korgstol följt mig genom livet. Trots många flyttar och två valpar har den där korgen klarat sig oskadd. Ända till nu. Jag vaknade i morse av att någon knaprade på korgen. Någon hade också lagt lösa flisor från korgen snyggt i en hög bredvid sig. Vem någon är har ni säkert räknat ut. Ingen smaklig frukost tydligen men ganska trevligt att greja med så där på morgonkvisten. Det krävs inga högljudda tillrättavisningar i denna lilla familjen. Ett litet nej är allt som behövs. Det skadade hörnet vänder vi inåt väggen så syns det knappt.
Vi har mycket snö nu som alla andra i det här landet. En vinterpromenad har vi tagit idag. Tänk vad landskapet förändras. För inte så länge sedan var det grönt och nu har vi ett vinterland.

Sensommarkväll...



Vinterland...






Camilla

Jester, Yougi och Gilly hälsar att de sett till att matte har kuddar i alla deras bäddar. Annars tar de mattes kuddar i soffan och i sängen och bäddar med, eller det gör vi alla fall föresten.



2010-12-21, 10:26:53 URL: http://livetmedlurcher.blogspot.com



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?