Missnöjd...

2010-12-08, 20:11:09 / Kategori: Vardagar med Katrina
Lilla fröken Pip ligger på soffan och ser missnöjd ut. Hon är sur för att jag har dammsugit. Det har jag ju tänkt att göra nu i flera dagar. Idag slog jag alltså till. Nu är det över så jag hoppas att hon tinar upp snart. Annars var hon glad som om en lärka när jag kom hem här. Hon hade då precis kommit hem här escorterad av mormor. De har gått långpromenad de där två idag också så vi kör bara en kvartersrunda lite senare här innan det är natten.
Idag har fina NNL-kalendern kommit med posten. En fin bild på härliga irländare varje månad. Januari börjar med lurchergrabbarna Jester och Yougi har jag sett. De följer jag på matte Camillas vardagsnära blogg så jag tycker att jag känner dem lite fastän vi aldrig har träffats.
I kväll blir det minsann lite glögg här. Det är nu, så här innan jul, den ska avnjutas tycker jag. I morgon väntar nya frågor att lösa på jobbet (som jag gillar). Jag är just nu en ganska trött matte. Det är mycket nu...

Fina NNL-kalendern...





Camilla

Visst är mina pojkar fina =D Stolt matte! Jag har inte fått min kalender än... avundjuk! Den ligger i Västerljung och väntar tillsammans med min Hoodtröja. Massor av kramar till dig och Katrina från oss!



2010-12-08, 22:02:18 URL: http://livetmedlurcher.blogspot.com



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?