Mys...

2010-10-27, 18:54:05 / Kategori: Vardagar med Katrina
Det ösregnar ute så nu görs det inga anspråk på promenad här inte. Lilla K ligger i schäslongen och myser.
Hon har tidigare fått en grisknorr som hon tuggade i sig i ett nafs. När den var slut gnällde hon till och sprang hon och hämtade ett lite större ben som har legat här på en hylla hur länge som helst utan att hon har brytt sig. Hon hade ätit lite på det där benet men sen har hon lämnat det och där har det legat i flera veckor. Undrar vad det var nu då som gjorde att det helt plötsigt dög. Ja, så är det väl. Det är inte alltid man är sugen. Vissa saker ska mogna till helt enkelt.
Sen har hon pipit runt med råttan som är en pipleksak instoppad i mina virkade innetofflor. Det är ett bra knep att få pipleksakerna att hålla längre. In med dem i två strumpor. En från det ena hållet och en från det andra. Pipleksaker är ju förbrukningsvara här hemma men någon motta får det ju ändå vara. Och en och annan trasig strumpa har man ju alltid.
Ikväll är jag trött i huvudet. Har mycket att tänka på just nu. En stund vid TV:n och sedan tidigt i säng. Mer än så blir det inte denna afton. Förutom en regnrockspromenad runt kvarteret förstås.

Mys i mattes schäslong



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?