Duktiga flickor...

2011-08-11, 21:34:12 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Så kallt och ruggigt som det helt plötsligt blev här igår. Höstkänning! Hade tänkt att gå en längre promenad efter jobbet med tjejerna men usch så kallt och blött det var då. Vi landade i soffan alla tre. Idag har det inte varit mycket bättre. 
Mormor hade lämnat dem här hemma tidgare på eftermiddagen och hade lämnat en lapp på köksbordet. De blev överlyckliga när jag kom hem och for runt som ystra små hästar här. Det går inte att hålla sig för skratt då inte. De är för härliga. Lilla K med en pipis i munnen och den andra lilla efter for de upp och ner i sofforna och sängen. 
Scilla och Katrina fick följa med mig i bilen en runda på lite ärenden. Tro det eller ej! Katrina hoppar nu själv in i bilen för det mesta. Duktiga tjejen! Hon vill väl inte vara sämre än Scilla som ju som sagt flyger upp i bilen fortare än kvickt.
Stannade vid Amiralitetsparken för att testa hundlekplatsen som de har byggt där. Hagen är ju mer ändamålsenlig för oss men som omväxling kan det ju vara bra att släppa dem här när vi går stadsrundan. Det var tomt på hundar så det var fritt fram. Det regnade så det var kanske därför. Annars har jag sett att det har varit välbesökt när jag har gått förbi. Det är en stor, fin yta med blandat gräs, grus och jord. Många träd, bänkar och lyktstolpar. Det kan vara lite farligt om det är full fart med för mycket grejer i inhägnaden men nu gick det bra. Båda nosade runt ordentligt först eftersom det är en ny plats med mycket dofter från okända typer. Katrina tog inga vidlyftiga språng. Hon tycker inte om när det regnar. Scilla prövade ordentligt hon och sprang några ordentliga varv och snitslade sig runt bland träd, bänkar och den där lyktstolpen mitt i allt. Hon är för det mesta glad som en lärka den lilla yrhättan. Hon vill säkert leka med någon pigg, lekfull kompis. Oss emellan sagt så är lilla K inte alla stunder på sitt allra roligaste humör...

Nya hundlekplatsen i Amiralitetsparken...


Mormors lapp...







LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?