Stillsam kalaspingla...

2011-02-05, 11:17:21 / Kategori: Vardagar med Katrina

Igår var vi på kalas på Saltö. Katrina är ju välbekant hemma hos jubilaren och brydde sig inte mycket om att det var mer uppståndelse än vanligt. Mormor och morfar kom också på kalaset och då blev Katrina förstås jätteglad. Annars höll lilla K en låg men vänlig profil. Hon låg inledningsvis lite fint på ena soffkanten. Hon fick, när det var dags för mat, lite kyckling i matskålen med den vanliga maten och gled sedan in i sovrummet och somnade där. Oh, vilken lugn hund sa alla. Hon märks ju knappt! Ja, Katrina är verkligen en stillsam kalaspingla. Det blev trots allt lite sent innan vi kom hem här. Vi fick skjuts hem här av goda vänner. Katrina åkte bak i en, för henne, främmande bil utan problem.
Min lilla skatt är lite dåsig idag. Det var trots allt en lite annorlunda dag igår. Det regnar det ute. Vi har varit ute och uträttat det som behövs. Mycket snö har regnat bort och då kommer andra hundägares synder fram. Katrina och jag är helt oskyldiga till detta. Det som göms i snö...
Det blir en dag inomhus, med undantag av en biltur till affären, denna lördag. Vi ska ha en riktig mysdag. Hoppas att Du får det också!


Dåsig...



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?