Åska...!

2011-05-23, 21:29:50 / Kategori: Vardagar med Katrina
Av rent egoistiska skäl så tycker jag bäst om när lilla K ligger hos mig om nätterna. Det känns tryggt och mysigt! Katrina väljer dock själv sovplats för natten och det passar henne inte alltid att ligga i mattes säng. Soffan kan kännas bättre eller kökssoffan eller till och med lilla huset numera. I går kväll åskade det för första gången detta året. Riktigt otäckt muller med några rejäla smällar kom det. Då passade det med mattes säng kan jag lova. Lilla K dök ner hos mig som ett skott så vi kunde somna tryggt båda två. Regn kom det också. Härligt! I morse var det fint väder igen. Dagen idag har inte bjudit på någon längre promenad då det har varit lite annat att göra. Vi får ta igen det i morgon. Då ska vi ut på kvällspromenad med Mollly och hennes matte.
Lilla Scilla har varit hos veterinären på besiktning meddelar jourmatte. Allt var ua och det känns väldigt skönt! Veterinären gjorde även böjprov på alla extremitetsleder och allt var helt OK. 26,7 kg väger hon lilla Blåknoppen. Det är lite mer än lilla K vägde när hon kom. I nästa vecka möts vi...!

"Jag kanske ligger här i kväll" säger lilla K...

Anna-Karin

Hihi, vi hade en liten lurcher som mer än gärna kröp ner mellan oss i sängen inatt. Lite läskigt var det allt med åskan!



2011-05-23, 22:07:13

Anna -Karin

Vi hade en liten lurcher här igår kväll som kröp ner mellan oss i sängen och låg där hela natten. Vad lite åska kan göra för våra små. Tänk att det snart är dags för lilla Scilla att komma hem! Vi ser fram emot att följa det!



2011-05-23, 22:48:14

Miriam

Ha ha, ååh när du skriver om K så känns det ibland som du skriver om våran penny, så många likheter. Äpplena faller inte så långt från varandra när det gäller denna underbara ras =)



Penny väger 31 kg så du kan tänka dig att hon är en stor dam. Scilla såg stor ut på bilderna men 26-27 kg e ju lagom =)





2011-05-24, 18:30:05 URL: http://thenorwayoflife.blogg.se/



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?