Kompisar på promenad...

2011-05-24, 21:35:24 / Kategori: Vardagar med Katrina
I kväll har vi varit ute på långpromenad med Molly och hennes matte. Trevligt tycker vi både två- och fyrbenta. Molly och Katrina är goda vänner. Frid och harmoni råder mellan dem. Det är så självklar stämning mellan dessa av samma sort. Vi mötte däremot en liten stackare från annan rasgrupp och han fick en utskällning av Katrina. Molly var då inte sen att haka på. Som de är...Det har inte blivit några promenader nu i vinter men de känner igen varandra och trivs ihop tjejerna. Vi släppte dem på en liten plan för lite bus. Underlaget är inte det bästa men helt okej ändå för lite spring. Några springbilder blev det inte. Det är inte så lätt att hänga med i svängarna så vi får vara nöjda med "stillbilder". Efter en lössläppt stund så blev resten av promenaden lite mer sansad. Fast Katrina lyckadeds ändå halka ur sitt halsband på ett ställe då det blev lite ystert för en liten stund. Hjärtat i halsgropen för en stund då det var vid en väg. Den duktiga lilla tjejen kom tack och lov till mig på en gång efter en mindre skuttrunda. Mycket ska man härda ut med men det gick ju bra...!
Vi ser fram emot när hagen blir klar här. Då ska det bjudas in till en liten träff kan jag lova. Molly, Judith, Theo, Tuva, Scilla och Katrina! Vilket litet gäng det blir som kan träffas och leka i Bubbetorps hage!
I kväll somnar lilla K ovaggad. Hon har redan gått och lagt sig i min säng. Vi hade trevligt på promenaden och Katrina är pigg och kry igen! Nu sover vi gott!

Kompisar...


Söta lilla Molly...


Trevligt tillsammans...



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?