Välbehövligt race...

2011-05-28, 22:06:03 / Kategori: Vardagar med Katrina
Vi tog en långpromenad på kvällskvisten igår Katrina och jag. Gullregnet blommar som bäst och det är så otroligt grönt överallt. Lupinerna börjar också blomma. Det känns som väldigt tidigt. Det var upptaget på fotbollsplanen så det blev inget race för lilla K. Igår fick jag veta att hagen i Bubbetorp håller på att få stängsel. Halva är klart redan. Lite stängsel till och en grind, sen så...!
Idag har det varit så trist blåsigt så det blev ingen skön morgonpromenad som vi brukar ta på lördagarna. Det har blivit lite småturer under dagen både med bilen och till fots. Har inte känt för att gå någon längre runda i det här blåshålet. Framåt kvällningen sa Katrina ifrån. Hon behövde ut ordentligt tyckte hon. Så vi tog en runda här till fotbollsplanen för ett välbehövligt race. Jisses vad hon sprang den lilla hinden! Trots två kameror lyckades ingen av oss få någon ordentlig springbild på henne. Men roligt hade hon lilla fröken skutt! Och vilka underbara varv hon gjorde. Någon gång ska vi väl ändå lyckas med att dokumentera dessa frivarv. Eller hur...?
Bilderna får andra stå för idag. Igår fick jag två bilder i telefonen ungefär i samma ögonblick. En från Gävle och en från Arboga. I Gävle var det viloläger. Säkert ett välbehövligt sådant. I Arboga var det bild från stranden på underbara lilla Scilla. Nu är det nära...!

Tidig Lupin...


Vila i Gävle...

Bild från Emelie Håkansson

Scilla på stranden...

Bild från Sanna Gustavsson



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?