En helg passerar...

2011-09-04, 20:04:10 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
En helg försvinner i ett nafs. Så var det söndag kväll igen. Igår var vi tidigt inne i stan för att handla på bageriet och torget. Vi gick en runda till parken när jag hade klarat av torghandeln. Där var redan tre hundar när vi kom. Man får inte vara i lekparken förrän klockan nio står det på ett anslag. Det har kommit klagomål till kommunen om hundar som skäller berättade en av hundägarna som var i lekparken. Käre tid...! Mina älsklingar anslöt sig till det lilla gänget som var på plats och sen kom det bara fler och fler besökare. Det var minst tio andra hundar, till slut, utöver mina tjejer. Blandad kompott med små och lite större raser. Det går åt mycket energi för att umgås med och förhålla sig till så många nya bekantskaper. Katrina hade fullt upp, ett tag, med att värja sig från en envis ung herre som hela tiden försökte nosa henne i baken. Hon gillade inte uppvaktningen utan sa ifrån på skarpen. De ska lära sig de unga slynglarna...Scilla är nyfiken på alla och tar sig gärna dit där det händer något. Det var trevligt att se att det fungerar så bra med så många fyrbenta samtidigt. Den är populär för stans hundar den där lekparken. När vi kom hem var tjejerna helt slut och somnade efter sin frukost. För min del blev det en runda till affären, städning och matlagning. Dammsugaren var framme en runda med öppen protest från Scilla och Katrina som kurade ihop sig i kökssoffan. Det är tryggt att ha varandra i dessa lägen tycker de.
På kvällen hade vi gäster hemma. Så trevligt att träffa goda vänner. Scilla och Katrina får guldstjärna båda två för gott uppförande. Det får det alltid!
Idag har vi varit ganska slöa här hemma. Ätit rester och hasat runt och grejat med ditt och datt. Mormor som har varit bortrest sedan i torsdags kom upp och hälsade på en runda till stor glädje för Scilla och Katrina. Det har varit en rikitigt fin dag idag. Körde upp till hagen en runda för lite skutt och godisletande i gräset. Nu är det redan kväll och helgen har snart passerat. I morgon väntar en dag hos mormor för Scilla och Katrina. Själv så ska jag angripa en ny arbetsvecka. Det är fullt upp nu!

Trygga hos varandra...


Ann-Catrin

Underbar bild!



2011-09-04, 22:30:00 URL: http://kennelbrilaros.se

Camilla

Så goa de är tillsammans dina två tjejer! Det går bra att fylla märgbenen med färskfodret också om man vill vara lite nyttigare ;D Hoppas ni också får en underbar höst med massor av härliga promenader och mycket bus i era fina rastgårdar!



2011-09-05, 17:16:17 URL: http://livetmedlurcher.blogspot.com



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?