Lite vår i luften...

2012-02-25, 10:52:03 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K
Lite vår i luften kan vi väl ändå påstå att det är?
Efter en vecka hos mormor är det nu helg igen för tjejerna. Mormor som fortfarande går med spjälat ben kunde inte hålla sig från att gå promenader med Scilla och Katrina nu när det blev lite vårkänning. De har varit ute på lite längre rundor i veckan tillsammans. "De går så snällt", säger mormor som är så trött på att inte kunna vara ute och gå ordentligt om dagarna. Fyra veckor till så ska väl den där spjälan bort. Håller tummarna att det ska gå bra allting för det ska knipsas bort ett par spikar som har flyttat på sig innan hon kan börja träna upp sin knäled igen. Det har varit mycket gos och godisletande hos mormor under denna konvalecens. Som tur är har mormor stora ytor att busa på inomhus. Det blir en del mattor att rätta till...
I förgår åkte vi upp en runda till hagen men där var det fortfarande snörester kvar. Snön var blank och halkig så jag vågade inte släppa mina två prinsessor med risk för skador. Några isprinsessor är de ju inte precis mina långbeningar. Det fick bli en vanlig promenad istället. Men igår släppte jag dem på ett litet "after work" i Amiralitetsparken. Parken var som en lerig åker men inte alls geggig och hal. De sprang runt som tokiga. Utan täcken dessutom så att de skulle få lite vårkänlsa. Scilla ställde glatt upp på bild men lilla K hade inte tid. Hon bara swischade förbi. Det är inte lätt att fånga en grey på språng med mobilkamera. När Katrina tycker att det är slut går hon till grinden och ställer sig och piper. Då tar vi ingen bild för det är inget kul med pipsillar. Hennes matklocka ringde och då är det bara så. Hade hon inte varit inom grindarna hade hon gått raka vägen hem när hon tröttnat. Det är jag helt övertygad om. Hon hittar överallt den lilla pipfian. Det hade varit kul att testa det där en trafikfri dag...
Just nu ser jag att det är många irländska hundar för adoption på neverneverlands hemsida och på deras fb-sida. Alla dessa fina i behov av ett eget hem! Alltid är det någon som man fastnar för lite extra. Men jag har (tyvärr) fullt. Men det kan ju finnas någon annan som grubblar på en ny familjemedlem...?
Idag skiner solen men det blåser kraftigt så vi får se vart vi kan ta oss lite senare när vi har städat och tvättat lite.
Ha en trevlig lördag!

Utan täcke i snöfri park...


Swisch...




Camilla

Underbaraste Scilla och Katrina <3 Älskar bilden på Katrina i full fart! Visst är det härligt med vårkänslorna som kommer!



Kramar till er!



2012-03-01, 12:55:20 URL: http://livetmedlurcher.blogspot.com



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?