Min Katrina...

2012-11-16, 18:08:04 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Min Katrina är makalös! Hon är den bästa Katrinan som finns även fasta att hon bara måste skälla på andra hundar. Min lilla pratsjuka skatt som är så klok så att man häpnar. Idag berättade mormor i ett sms att Katrina hade visat prov på sin begåvning. Mormor var ute med tjejerna, som vanligt, på långrunda. Ett par kilometer hemifrån på väg hem så säger mormor att "när vi kommer hem så får ni titta i korgen så har mormor gömt ben där" Rutinen är vanligtvis inte att gå och titta i korgen när de kommer hem. Nu hade mormor lagt vita ben i form av en ring i korgen. Väl hemma så springer tjejerna in i våningen. Katrina springer direkt ut i matvrån där leksakskorgen står. Där fiskar hon upp benringen som hon glatt visar upp för mormor. Hon är så himla läcker den lilla svarta! Helt fantastisk!
Nu är det helg igen. Det blir inte mycket promenader efter jobbet längre. det är ju så mörkt. vi får ta igen det nu lördag och söndag. Hoppas på att det blir hyfsat väder i morgon för en tur till hagen i Vämöparken. Där ska det förresten byggas en lekplats för hundar. Så toppenbra! Det ska bli spännande att se hur detta ska bli.

Den makalösa Lilla svarta...


Anonym

Så fantastiskt. De är makalösa våra långnosar på alla sina olika sätt. Kram från Amy med lejonhjärtaflocken

Svar: Ja det är de sannerligen Amy! Kram till dig ocså och puss på nosen till alla fyrbenta i lejonhjärtaflocken :) <3
Margaretha Jansson



2012-11-16, 18:35:31

Susanne

Så härligt de fått det <3 Och jag gissar att det känns skönt gör din mamma att kämna sig "behövd" nu när hon är pensionär.

Svar: Ja det är faktiskt inte helt klart vem som har hjälpt vem här! Det kan ju vara så enkelt att det är vi alla som har dragit hövinst i denna familjen!
Margaretha Jansson



2012-11-24, 21:00:30



LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?