Dagen efter...!

2013-01-01, 16:38:42 / Kategori: Tillsammans med Scilla och lilla K

Idag är det "dagen efter" här. Anspänningen från aftonens smällerier gör att dagen idag går i stilla tempo. Katrina var glad i morse och låg bekymmerslöst och kliade sig på en matta när jag steg upp. Scilla är halt på vänster bak. Hon har haft tendens till lätt hälta ett par dagar. De sprang ju igår så det kan ju vara något som förvärrades då. sträckning eller så. Syns inget konstigt på tassen men något är det. Vi har koll och avvaktar.
Katrina kunde inte kissa efter halv fem på eftermiddagen igår. Vi var ute ett par gånger på kvällen men det var för mycket smatter. Scilla kissade vid nio och sov sig sen, till synes helt obekymrad, igenom timmen runt tolvslaget. Även om hon tyckte att det var obehagligt att vara ute när det smällde så klarar hon det hela väl inomhus. Vid två på natten gick vi ut tillsammans alla tre och då var det lugnt och inga bekymmer för lilla K att sätta sig. Natten har varit lugn och de har sovit som klubbade här båda två. Så var eländet det över för denna gång även om vi får vara beredda på lite eftersläntrare.
Jag är heligt förbannad över hur beslutsfattare och lagstiftare hanterar denna fråga som varje år, på så många sätt, ställer till så mycket tråkigheter för så många människor och djur.

Dagen efter...!




LÄMNA ETT TASSAVTRYCK :

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentar:

Kom ihåg mig?